Välkommen hit till Tati

Matchande tapet och kudde
Här har man gått all in och matchat tapeter och kuddar!

Härligt att du hittat hit!

Eftersom du kommit till den här bloggen så gissar jag att du funderar på tapeter. Kanske har du gått vilse i tapetdjungeln, kanske behöver du tips och inspiration. Jag hoppas att bloggen kommer hjälpa dig att hitta rätt och ge dig inspiration om du känner dig villrådig.

Det är ingen som helst konst att gå lite vilse när man letar tapeter. Vilospår och lockelser finns överallt! Tapetutbudet är enormt, både på gott och ont, och det kan vara svårt att välja. Trots det stora utbudet kan det till och med vara svårt att hitta det man verkligen är ute efter, kanske har man en idé om hur man vill att tapeten ska se ut men hittar ingen som motsvarar önskemålen. Då kan du vända dig hit och efterlysa tips från andra läsare.

Den här bloggen är tänkt att handla om tapeter och heminredning, två av mina stora intressen! Snygga tapeter kan förvandla ett vanligt rum till något alldeles extra, något personligt, unikt eller alltihop på en och samma gång.

Tack vare det stora utbudet finns alla möjligheter att hitta en tapet som faller just dig i smaken och som passar din personlighet eller passar ditt hem. Det finns till och med fototapeter att beställa så att man kan tapetsera hemmet med sina fotografier. Är man lite försiktigare av sig eller vill göra en minirenovering så kan man köpa självhäftande väggdekorationer som är lätta att ta bort när man tröttnat.

Är du riktigt konstnärlig så kan du själv gå loss med pensel eller penna och färglägga väggarna som du önskar, mer personligt än så kan det nog knappast bli! Tänk att ha en egen väggmålning hemma, det skulle inte vara fel! Nackdelen är att den är svår att bevara om du skulle vilja göra om någon gång. Den går ju inte precis att flytta på.

Men mer om personliga tapeter kommer det att bli i bloggen framöver! Jag har också tänkt att skriva om olika tapetkvaliteter, tapetseringsmetoder och mycket annat. Det kommer också slinka in ett och annat inlägg med andra inredningstips. Jag är nämligen svag för en mängd inredningsdetaljer som ljusstakar, lampor, vaser och porslin. Bidra gärna med tips även kring detta, både nytt och gammalt!