Jag ska köpa favorittapeten!

Tapet från Lewis & Wood - golfing
Tapeten Golfing från Lewis & Wood. Bild lånad från Engelska Tapetmagasinet där man kan köpa tapeten!

Det är mycket sport i tankarna nu. Jag och min man utmanar ju varandra om vem som kan pricka in flest rätt på oddset, och med EM och allt så blir det rätt mycket att hålla i huvudet. Törs inte tänka på hur det blir när det är dags för VM. Som tur är dröjer det två år till innan jag måste börja spekulera i hur det ska gå i det mästerskapet, då kommer VM spelas i Ryssland!

Fast det är kul att betta också! Jag har blivit väldigt intresserad måste jag säga, även om det går åt en hel del tankeverksamhet när man ska lära sig om nya lag, ligor och landslag. Jag har ju mest intresserat mig för landslagsfotbollen tidigare. Men nu har jag introducerats till ligafotbollen också, tyvärr blir det lite rörigt att hålla reda på allt eftersom en del spelare som till vardags spelar i olika lag plötsligt under mästerskap ska spela i samma.

Jag undrar om Sverige kommer lyckas kvala till VM den här gången. 2014 lyckades de ju inte kvala in, men det var ett kul mästerskap ändå tyckte jag. Fast det hade förstås varit ännu roligare om Sverige också varit med, så därför hoppas jag det går vägen den här gången. Jag har hittat en VM-sajt som liknar EM-siten, så nu är jag i alla fall redo inför fotbolls-VM 2018!

Kommer ni ihåg att jag fastnat för en superdyr tapet? Efter EM och OS har jag och maken bestämt att vi ska ta eventuella vinstpengar från vår betting och köpa tapeterna! Vi kommer ju naturligtvis inte spela in så mycket pengar att vi kommer finansiera hela tapetköpet, men några hundralappar kan det förhoppningsvis bli om vi prickar rätt. Om det inte går vägen med bettingen så kom vi överens om att vi får ta pengar från vårt renoveringskonto, så hur det än blir så kommer det i alla fall att bli nya tapeter när alla sportevenemang är över.

Jag tror dessutom att det är bra att vänta lite så att vi kan passa på att vara ute och njuta av sommaren istället för att tapetsera. Det kan nog bli mindre svettigt också om man väntar till hösten när sommarvärmen avtagit.

Jag är i alla fall hur glad som helst över att vi har tagit det här beslutet och att maken stöttar mig. Jag befarade ju att han skulle försöka övertala mig till att välja någon annan liknande tapet med bättre pris, men han höll till slut med om att Forever (tapetens namn) har det lilla extra som vi inte hittat hos någon annan tapet.

Namnet Forever passar ju rätt bra också, för den här tapeten lär nog få sitta ett tag med tanke på prislappen så det är bäst att den håller forever och att jag älskar den forever.