Den ultimata tapeten!

Tapeten forever hos Engelska Tapetmagasinet
Såhär ser den ut! Min nya favorittapet heter Forever och kommer från Elitis. Bilden är lånad från Engelska Tapetmagasinet där man kan köpa tapeten!

Just nu skulle en storvinst på makens och mitt oddsspel sitta bra! Jag har nämligen hittat den ultimata tapeten till det inte helt ultimata priset 1445 kronor per rulle. Tapeten vill jag dessutom ha på husets största vägg i vardagsrummet, vilket med andra ord kommer bli rätt kostsamt..

Om jag avslöjar vilken tapet jag fastnat för så kommer nog många av er att bli förvånade. Jag skriver ju ofta om mönster och motiv, men denna gång är det en betydligt enklare och mer stillsam tapet jag fått upp ögonen för till min familjs stora förtjusning. Maken är ganska trött på den blommiga fondväggen kan jag säga och han skulle nog gärna hjälpa till att tapetsera om i vardagsrummet, problemet blir bara att övertyga honom att tapeten är värd pengarna!

Nu är ni säkert nyfiken på vad det är för tapet jag hittat som kostar 1445 kr och som min man kan tänka sig att sätta upp. Men jag tänkte hålla er på halster lite till och berätta om makens och mitt oddsspel.

Vi har gjort en liten deal, att vi ska försöka engagera oss mer i den andres intressen. Det betyder att han numer slösurfar tapeter med mig och att jag kollar på sport med honom. Nu har han även engagerat mig i det här med att betta på matcher vilket faktiskt är lite spännande. Lite komplicerat var det att förstå hur man ska göra för att skapa kombinationsspel, men jag hittade tips på den här sajten och sen kom jag igång. Nu brukar vi betta tillsammans eller tävla mot varandra om vem som prickar in flest rätt!

Det är lite kul att bli insatt i makens intressen, men det finns ett problem med den här dealen. Nu när han engagerar sig i tapeterna håller han på att försöka hitta ett billigare alternativ till min tapet, han ser inte riktigt skillnad på min tapet och andra snarlika, medan jag gör det. Än så länge har han inte hittat något alternativ som jag gillar, men vem vet, man ska ju aldrig säga aldrig även om jag är skeptisk.

Vad är det då för tapet som jag hittat? Jo Forever från Elitis. Den finns att köpa på tapetorama bland annat. Forever är en sidentapet med struktur. Den finns i flera färger, men jag vill ha en i gråskimrande eller rosaskimrande vitt. Elitis är ett franskt företag i heminredningsbranschen och är du ute efter strukturtapeter eller tapeter med 3D effekt så har Elitis de mest fantastiska varianter att välja mellan i sin kollektion. Kolla till exempel in deras croco-tapeter som ser ut som skinn.

Kanske är det inte så många av er som håller med mig om hur fantastiska strukturtapeter är. När jag söker på nätet efter strukturtapet så handlar nämligen de flesta sidorna om hur man tapetserar över eller river bort en strukturtapet. Men jag tror strukturtapeten snart kommer bli modern igen! Trender kommer och går och jag tror strukturtapeten är en trend som kommer tillbaka.